sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Kymmenen unelmaani

Mistä sinä unelmoit? Lori Nelson Spielman vie meidät nuoruuden haaveiden ja unelmien maailmaan. Hyvin toimeentuleva, perheyrityksessä työskentelevä Brett Bohlinger törmää menneisyyden nuoreen minäänsä yllättäen äitinsä testamentin lukutilaisuudessa. Selkeältä vaikuttanut eteneminen ja ura perheyrityksen johdossa ei lankeakaan hänen käsiinsä. Äiti on kirjannut testamenttiinsa tyttärelleen aivan toisenlaisen tien kuljettavaksi.

Mistä nuori Brett haaveili ja unelmoi? Yllättäen äiti olikin tallentanut nuoruuden unelmat ja tuo ne nyt hänen eteensä "perintönään". Unelmia tavoitellessa voi yllättäen käydä niin, että toista tavoitellessa toinen unelma toteutuu...

Ehkä rikas ja kaunis ja menestynyt tytär on asetelmana liian "helppo", mutta kirja on taiten kirjoitettu ja juonen idea vie mennessään. Eikä Brettin valitsema ura ja polku todellakaan ole sitten helpoimmasta päästä. Matkan varrelle mahtuu paljon erikoisiakin tapahtumia.

Mistä sinä haaveilit nuorena? Ovatko unelmasi toteutuneet vai oletko haudannut ne aikuisuuden alle? Mistä unelmoit nyt? Näitä mietteitä romaanin lukeminen saa pohtimaan...millaisia vastauksia sinä saat?

Romaani on kirjailijan esikoisteos. Jäämme odottamaan lisää tuotantoa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti