lauantai 24. kesäkuuta 2017

Ystävyys yllättää

Cathy Kelly vie meidät neljän ystävyksen elämän maisemiin kertoen vuorollaan jokaisen naisen kuulumisista. Naisia yhdistää naapuruus ja yhteiset ystävät, muutoin he edustavat eri ikäluokkia ja sosiaalisia asemia.
 
Onni ja onnellisuus on välillä haurasta ja epävarmojen lankojen varassa. Menestys, muutto, sairastuminen, tylsistyminen, tai melkein mikä vain, voi heilauttaa tasapainon perheessä, ihmissuhteessa ja työssä pois paikaltaan.
 
Jokainen näistä naisista käy läpi erilaista elämänmuutosta ja kuten kunnon romaanissa kuuluukin, he hiljalleen nousevat toistensa tueksi, niin ilossa kuin surussakin. Niin erilaiset ovat naisten tarinat, että lukija löytänee jotain kosketuspintaa omaankin elämäänsä. Vaikka lukisi kirjan uudelleen aina joidenkin vuosien päästä.
 
Ystävän sairastumisen myötä nousee vasta toden teolla esille, miten tärkeää on kyetä nauttimaan pienistäkin onnen hetkistä arjen keskellä.
 
Cathy Kelly on yksi suosikki kirjailijoistani, mikäli sitä et vielä sattunut tietämään!
 
 

1 kommentti:

  1. Kiitos uudesta kirjaesittelystä! Vähän olen ehtinyt lukemaan mutta aina jotakin. Olisiko talvi sitä parempaa aikaa lukemiseen, ken tietää?

    VastaaPoista